Kotvelon mökin varauskalenteriin pääset TÄSTÄ

Kotvelon Mökki Ristiinassa. 
Mökki on laitettu talvikuntoon ja varauksia ei voi tehdä enää tälle syksyä/talvea. Avaamme mökin jälleen keväällä. Tutustu huolellisesti mökkisääntöihin ennen varausta!

Kotvelon mökkiä vuokrataan jäsenille arkisin 15 €/vrk (ma-to) ja viikonloppuisin 20 €/vrk (pe-su). Tutustu mökin sääntöihin ennen vuokraamista. Säännöt löytyvät kuvien jälkeen tältä sivulta.

Säännöt:

Mökkiä vuokrataan yhdistyksen jäsenten käyttöön. MÖKILLE EI SAA TULLA HENKILÖ JOLLA ON YHTÄÄN KORONAVIRUKSEEN VIITTAAVIAKAAN OIREITA. KORONAVIRUKSEN OIREET JA LISÄTIEDOT LÖYDÄT TÄSTÄ.

YHDISTYS EI OTA VASTUUTA, MIKÄLI JOKU HENKILÖ SAIRASTUU MÖKILLÄ OLLESSAAN KORONA VIRUKSEEN. JOKAINEN VUOKRAAJA/VIERAS ON SIIS VASTUUSSA ITSE JOS SAA TARTUNNAN MÖKILTÄ.

MÖKILLÄ KOSKEE MYÖS SUOMEN HALLITUKSEN ANTAMAT KOKOONTUMISRAJOITUKSET 1.6.20 ALKAEN  Kokoontumisrajoitus on voimassa toistaiseksi.

Sama henkilö/jäsen voi tehdä varauksen MAX 7 vrk, yhdessä tai useammassa osassa ja tämä saa sisältää vain yhden viikonlopun (pe-su). Tämä koskee kesäkautta (touko-elokuu). Näin turvaamme mahdollisimman monelle jäsenelle mahdollisuuden käyttää mökkiä kesäkaudella. Varmista että sähköpostisi toimii ja seuraa mahdollisia viestejä jos joudumme ottamaan yhteyttä sinuun vuokrausta ennen tai sen aikana.

Mökin talonmiehenä toimii Pirkko Juopperi p.050 3251363

Mökin vuokraushinnat ovat vuorokausikohtaiset (vuokrausaika alkaa klo 13.00 ja loppuu seuraavana päivänä klo 12.00.)

Vuokraus arkisin (ma-to) 15€/ vrk, vuokraus viikonloppuisin (pe,la,su) 20€/ vrk. 

Vuokrauksen peruminen täytyy tehdä 7 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, muutoin veloitetaan vuokrahinta varauksen mukaan.

Vuokran suoritus tulee näkyä yhdistyksen tilllä vuorokautta ennen varauksen alkua. Tutustu huolellisesti maksuohjeisiin jotka saat sähköposti varmistuksen yhteydessä.

Mökin vuokraaja on henkilökohtaisesti vastuussa mökin ja irtaimiston kunnosta. Mökki tulee jättää siihen kuntoon kuin se oli tullessa.

Mökin varustukseen kuuluu petivaatteet kolmelle hengelle, ota mukaan omat liinavaatteet.

Mökillä on astiat kuudelle hengelle ja astiat ruoan valmistukseen.

Jääkaappi ja hella toimivat kaasulla. Lue ohjeet huolella ennen käyttöä. Tarpeen vaatiessa voit kysyä neuvoa Pirkolta.

Mökin sisällä ei saa tupakoida, eikä eläimiä saa pitää sisällä.

MÖKIN SIIVOUKSESSA ON NOUDATETTAVA ERITYISTÄ HUOLELLISUUTTA, KAIKKI KOSKETUSPINNAT (ovenkahvat,vetimet,valokatkaisijat yms. ) ON PYYHITTÄVÄ LÄHTIESSÄ DESIFIOIVALLA PESUAINEELLA (löytyy siivoustarvikkeista). 

ON SUOTAVAA TUODA MÖKILLE TULLESSAAN PUHDASTA VETTÄ KÄSIHYGIENIASTA HUOLEHTIAKSEEN. SAMOIN OMAT KÄSIDESIOINTIAINEET TUODAAN ITSE.

TARKEMMAT SIIVOUSOHJEET LÖYTYVÄT MÖKKIKANSIOSTA.

Jos mökki ja ympäristö jätetään siivoamatta, veloitetaan vuokraajalta 100€ siivouksesta.

Ilmoita mahdollisista puutteista Pirkolle. Ota mökkeillessäsi huomioon myös mökkinaapurit ja muista yleinen järjestyssääntöjen mukainen hiljaisuus klo 23-07!

 Roskasäiliö on mökin seinustalla. Polta kaikki poltettavaksi kelpaava jäte, jottei turhaan täytetä roskasäiliöitä.

Jokaisen käyttäjän tulee täyttää saunan ja mökin puuastiat mökiltä lähtiessään. Puiden pilkkominen tapahtuu vain liiterin edustalla.


Mökillä on yhdistyksen puolesta wc-paperia, siivoustarvikkeet, vesikanisteri ja ensiaputarvikkeet.Muut tarpeet jokainen mökkeilijä tuo mukanaan. HUOM! MÖKILLÄ EI OLE JUOMAVETTÄ.

Mökin keittiö.
Mökin makkari, jossa 120cm leveä sänky.
Mökin tupa.