Ammattialafoorumit

Hei sinä sosiaali-ja terveysalan tähtiammattilainen!

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan aluefoorumeiden toimintaan. Sieltä löydät oman ammattialasi muut toimijat ja pääset maanlaajuisesti verkostoitumaan! Aluefoorumin toiminta on vapaamuotoista, eikä sido sinua mihinkään. Tarjoamme sinulle alustan, jossa voit käydä keskustelua toisten ammattilaisten kanssa, esittää kehitysehdotuksia esim. koulutuksiin liittyen tai vaikka vain höpistä livenä kokoustoimintoa hyväksi käyttäen. Tämän kaiken voit tehdä ihan omalta kotisohvaltasi käsin (tai näin kesän kynnyksellä vaikka laiturinnokasta 😊). Voit olla juuri niin aktiivinen kuin haluat, voit osallistua keskusteluihin tai vain katsella ja kuunnella. Pääasia on että lähdet mukaan tähän kasvavaan yhteisöömme!

Aluefoorumeiden tukena on sähköinen Howspace-alusta, jossa porukoiden kokoon kerääminen yhteisen asian äärelle on vaivatonta. Tähän työtilaan pyritään jatkossa saamaan myös kaikki materiaalit, uutiset alueilta kommentoitavaksi yms. Mukana sivuilla on myös asiantuntijoita liiton sisältä, joten kehitysehdotukset menevät suoraan näiltä sivuilta oikeille henkilöille.


Tule mukaan!

Yhdessä voimme mm.

- nostaa julkisuuteen alakohtaisia kysymyksiä, epäkohtia ja ideoita.

- pohtia yhdessä ratkaisuja alakohtaisiin haasteisiin ja viedä asioita eteenpäin niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin.

- jakaa tietoa ja oppia toisiltamme.

- jeesata toisiamme ja luoda yhteisöllisyyttä.


Ilmoittaudu mukaan alueesi yhteiseen foorumiin tämän linkin kautta: 

https://www.jhl.fi/osallistu/1001-ammattia/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lämpimästi tervetuloa mukaan ja oikein hyvää kesää!

Lisätietoja, ota yhteyttä sami.haapakoski(at)jhl.fi